Skip to main content

Palvelut

Geelilakkaus

Geelilakkauksella tarkoitetaan oman kynnen päälle lakattavaa päällyslakkaa, joka kovetetaan UV-uunissa. Geelilakkaus ei kuitenkaan ole rakennekynsi, vaan ”kevyempi” vaihtoehto rakennekynsille joka kestää 3-4 viikkoa ja on hellävaraisempi omille kynsille. Geelilakkauksia saa niin käsi- kuin varpaankynsiin ja se on oiva välimuoto tavallisen lakkauksen ja rakennekynsien väliltä.
Geelilakkaukseen voi valita minkä tahansa värin tai vaikkapa ranskalaisen lakkauksen valkoisine kärkineen.
Geelilakkauksia tehdään moderneissa kynsihoitoloissa ja kosmetologien vastaanotoilla. Hoito kestää noin tunnin riippuen tehdäänkö sen yhteydessä käsihoito. 

Omien kynsien vahvistaminen

Oma kynsi voidaan vahvistaa joko geelillä tai polyakryylillä. Kutakin kovetetaan UV-valossa. Polyakryyli on kuivuneena hieman kovempaa kuin geeli, mikä ei kuitenkaan suoranaisesti vaikuta kynnen pysyvyyteen. Ihmisten kynsilaadut ovat erilaisia, joten toisen kynnellä pysyy paremmin polyakryyli, toisen kynnelle geeli on parempi vaihtoehto. Vahvistuksessa kynsiä ei keinotekoisesti pidennetä ja omaa kynttä pyritään käsittelemään niin vähän kuin mahdollista. Luonnonkynnen, jolle vahvistus tehdään, tulee olla terve. Kynnet tulee huoltaa n. 4–5 viikon välein, huoltoväli on hyvin yksilöllistä.

Kynsien profiilin nosto

Jonkin ajan kuluttua kynnet kasvavat ja taipuvat joko ylös- tai alaspäin. Kynsiteknikon on tehtävä monivaiheinen prosessi kynsien profiilin muokkaamiseen, jotta ne olisivat terveen luonnonkynnen muotoiset ja pituiset. Geelin avulla nostetaan kynnen profiilia kynnen tyven kasvupisteen tasolle. Huollossa vanha materiaali poistetaan, kasvuraja täytetään uudella geelillä, kynnet muotoillaan ja tarvittaessa kynnen profiilia nostetaan ylöspäin.

Rakennekynnet

Mitä on rakennekynnet?

Rakennekynnet rakennetaan oman kynnen päälle geelillä, polyakryylilla tai akryylilla. Rakennekynnet ovat oiva tapa saada kauniit, huolitellut ja ennen kaikkea kestävät kynnet. Rakennekynsiä huolletaan noin 4–5 viikon välein ja ne kestävät hyvin tehtyinä kovaakin käsien käyttöä.

Miten kauan rakennekynnet kestävät?

Rakennekynnet pysyvät noin 3-5 viikkoa. Mikäli sinulla ei ole aiemmin ollut rakennekynsiä, suosittelen että huollatat kyntesi ensihuollossa 3 viikon kuluttua laitosta, jotta näen miten nopeasti omat kyntesi kasvavat ja miten tehdyt rakenteet käytössä kestävät.

Voiko rakennekynnet ottaa itse pois?

Mikäli haluat ottaa rakennekynnet pois, älä poista niitä itse vaan tule ammattilaiselle, jossa ne poistetaan hellävaraisesti ja ennen kaikkea turvallisesti viilaamalla. Samassa yhteydessä voidaan tehdä käsihoito, jossa hoidetaan myös kyntesi.

parafiinihoito

Parafiinihoito – yhdeksän ihoa nuorentavaa vaikutusta!
Käsien ja jalkojen parafiinihoito on lämmittävä, ihoa hoitava, verenkiertoa vilkastuttava ja paikallista aineenvaihduntaa parantava. Hoito lievittää sormien ja varpaiden nivelvaivoja sekä kämmenen ja jalkaterän pienissä lihaksissa ja rustoissa esiintyvää kipua. Hoito parantaa myös nivelten liikerataa. Parafiinihoito jättää ihoon silkkisen pehmeyden ja terveen hohdon. 
Parafiinihoidon 9 nuorentavaa vaikutusta:
·         lievittää jatkuvasta ja toistuvasta käsienpesusta aiheutuvaa käsien kuivumista
·         kosteuttaa kuivaa ja hilseilevää ihoa
·         jalkojen verenkierron elpyminen
·         lievittää diabeetikoilla esiintyvää kutinaa sekä suonenvetoa sääressä ja jalkaterässä
·         lisää käsien ja jalkojen rasituksen sietokykyä
·         parantaa ja ennaltaehkäisee iän mukanaan tuomia sormien ja/tai jalkapohjien ihon halkeamia
·         lämpöhoito lievittää nivelten tulehdusta ja turvotusta
.         lievittää raajojen lihas- ja hermojännityksiä
·         miellyttävä hoito käsien ja jalkojen lämmittämiseksi erityisesti kylmään aikaan syksyllä, talvella ja keväällä.

Jalkahoidot

Jalat kantavat koko kehomme painon, joten ne vaativat erityistä hoitoa ja huolenpitoa. Hoito ja jalkojen ihon kosteuttaminen kotona on tietenkin tärkeää, mutta pedikyyrillä voidaan hoitaa ongelma-alueita tai vain hemmotella jalkoja ja pitää kynnet upeina!

Jalkahoidossa voidaan hoitaa jalkojen kuivuutta, kovettumia, känsiä tai paksuuntuneita varpaan kynsiä. Jalan rakenne sekä elintavat vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin, joten jalkojen ongelmia voi esiintyä kaikenikäisillä. Säännölliset jalkahoidot toimivat myös ongelmia ennaltaehkäisevänä hoitona, sekä helpottavat mahdollisten ongelmien varhaista havaitsemista. Erityisen tärkeää jalkojen hoito on diabeetikoille sekä ikääntyville, kun jalkojen kotihoito alkaa vaikeutua. Myös raskauden aikana jalkahoito rentouttaa ja keventää oloa.

Hygienian ylläpito E.M. Studiossa 

Jokaisen asiakaskäynnin jälkeen olemme sitoutuneet sellaisiin hygieniatoimenpiteisiin kuten kosketuspintojen, asiakaspaikan ja työvälineiden desinfiointiin, tehostettuun käsien pesuun ja desinfiointiin sekä muiden välineiden kuten esimerkiksi kappojen pesuun.

Kaikki työvälineet käyvät läpi useita käsittelyvaiheita, joiden aikana käytetään luotettavia suojavälineitä. Välineet käsitellään desinfiointiliuoksilla jokaisen asiakkaan jälkeen ja lämpökäsitellään 180–200 °C lämpötilassa sterilisaattorissaDesinfiointiaineen valmistuksessa käytetään pääasiallisena ainesosana amerikkalaista sertifioitua Barbicidainetta.

Desinfioinnin ja steriloinnin jälkeen välineet säilytetään UV-sterilisaattorissa. UV-valolla tuhotaan kaikki välineiden pinnalla olevat bakteerit, alkiot ja taudinaiheuttajat. Sterilisaattori varmistaa hygieenisen puhtauden myös vaikeasti tavoitettavista kohdista.

Asiakkaiden puolestaan tulee desinfioida kädet ennen studioon tuloa. Halutessa voi pyytää myös suojamaskin henkilökunnalta. Studioon tullessa ulkokengät jätetään kenkätelineeseen. Syys-kevätkaudella kenkäsuojien käyttö on pakollista, mikäli halutaan pitää kengät jalassa. Kenkäsuojia saa henkilökunnalta. 

Yhteistyöllä ylläpidämme studion siisteyden ja luomme sekä muille että itsellemme mukavan ympäristön!